Netwerkpartners

Als The Other Perspective werken we met een professioneel, hoogstaand (internationaal) netwerk van ervaren tot zeer ervaren organisatieadviseurs en coaches. We kunnen hierdoor te allen tijde zorgen voor een goede match tussen u als klant en ons als professionals.

The Other Perspective heeft een nauwe samenwerking met R&G Global Consultants.

Een selectie van onze netwerkpartners:

Marly Teunissen

Marly is coach en begeleider van leiderschapsvraagstukken in grote organisaties. Ze is ‘native English speaker’ en van Nederlandse nationaliteit. Naast haar rol als organisatie-adviseur en coach is ze psychotherapeut met specialisatie voor jongeren van 12 tot 24 jaar.

Marly’s aanpak is een sterke mix van geduld en zorgvuldigheid enerzijds met doortastendheid en snelheid anderzijds. Werken met Marly creëert inzicht in de individuele uitdagingen die voor de deur liggen bij organisaties in verandering onder de nodige druk.

Marly is afgestudeerd in de Engelse taal & literatuur (Universiteit van Amsterdam) en Psychotherapie (Nederlandse Academie Psychotherapie). Daarnaast is ze gecertificeerd om met Insights Discovery te werken.

Dirk Verburg

Dirk is als management consultant en executive coach zeer ervaren in het transformeren van bedrijfsstrategieën en strategische doelen in tastbare bedrijfsresultaten door middel van gepland, gestructureerd en inclusief verandermanagement. Hij heeft een hands-on benadering en is gespecialiseerd in cultuurverandering, projectmanagement, organisatieadvies, executive en teamcoaching.

Dirk is afgestudeerd in sociologie heeft een MBA (University of Sheffield).

Marjon Margés

Marjon werkt als ervaren executive consultant op senior managementniveau. Ze is gespecialiseerd in bedrijfsontwikkeling, opvolgingsvraagstukken, executive search, loopbaanbegeleiding en (team) beoordelingen, HR-strategie, organisatieontwerp. Haar eerste loopbaan was bij de Nederlandse centrale overheid. Daarna had ze een managementcarrière als internationaal marketing executive en leidinggevende.

Marjon studeerde sociologie (Universiteit van Leiden), International Business Management aan INSEAD in Fontainebleau en is een Registered Marketing Executive (RM) bij NIMA / EMCF.

Eric Fleurbaay

Eric is een ervaren organisatieadviseur met een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie en interventiekunde. Hij helpt mensen in organisaties om te ontdekken welke interactiepatronen functioneel zijn én welke niet (meer) helpend zijn. Zodra mensen dat zien, ontstaan er direct mogelijkheden om veranderingen te veroorzaken, om in situaties samen structureel anders te handelen.

Specialisaties: medewerkersonderzoek, actie-onderzoek, veranderkunde, interventiekunde, appreciative inquiry en Cultural Transformation Tools (CTT).

Jij?

Heb je ook een andere kijk op consultancy en coaching. Breng je nieuwe perspectieven, kwaliteit, een hoop energie en ondernemerschap? Dan zijn we op zoek naar jou.

Laat een bericht achter of bel ons rechtstreeks.